WKZ in de media

Uitreiking van de opbrengst van het CD&V restaurant dag van 9 december

Gisteren mochten we uit handen van de kersverse voorzitter CD&V Weerde Bart Nobels een cheque ontvangen met de opbrengst van de restaurantdag georganiseerd op 9 december.

CD&V schenkt elk jaar de opbrengst van de restaurantdagen aan een goed doel. Dit jaar viel de eer te beurt aan VZW Windkracht Zemst.

Dikke merci !

 

Zemst for Life brengt 90.500 euro op

Zemst For Life haalt de voorpagina !

Tweede editie van Zemst For Lifebrengt 90.500 euro in het laatje

Super organisatie, super beleving en een super resultaat!

Benieuwd wat het voor Windkracht Zemst zal betekenen!

Tweede Zemst for Life krijgt extra dag

 

Windkracht Zemst was van de partij !

Windkrachters, ouders en vrijwilligers, allen in de bres voor World Cleanup day.

 

Mekaar helpen, Iedereen wint erbij !

 

Zemst for Life steunt VZW Windkracht Zemst

 

Zemst for Life mikt opnieuw op dik 100.000 euro

Op het plein aan GC De Melkerij vindt kort voor Kerstmis de tweede editie van Zemst for Life plaats. Daar zal geld ingezameld worden voor vzw Windkracht Zemst, Transplantoux en Missing You.

Van 20 tot en met 22 december is het plein opnieuw het decor van Zemst for Life. Aan het concept wordt weinig gesleuteld. “Er zal opnieuw een glazen huis geplaatst worden”, zegt burgemeester Bart Coopman, die mee in de organisatie zit. “Daar zal men non-stop radio maken. Iedereen kan plaatjes aanvragen en in ruil geld doneren. Daarnaast kan iedereen ook zelf een actie op poten zetten om geld in te zamelen. En we overwegen om ook een schaatspiste aan te leggen.”Afgelopen weekend werden de drie goede doelen bekendgemaakt. “Er kan geld ingezameld worden voor vzw Windkracht Zemst, Transplantoux en Missing You”, zegt Coopman. “Windkracht Zemst is een vzw die opgericht werd door ouders van kinderen met Down. Transplantoux brengt mensen die een transplantatie ondergingen samen om te sporten, terwijl Missing You opgericht werd om mensen te ondersteunen die een geliefde verloren hebben.”De organisatie hoopt de 101.000 euro van vorig jaar minstens te evenaren. (RDK)

VZW Windkracht Zemst

Grensstraat 51, 1981 Hofstade
Ondernemingsnummer: 0696.807.121
Rekeningnummer: BE40 7360 4791 7963
info@windkrachtzemst.be