Giften met fiscaal attest

Wil jij ons steunen én van een fiscaal voordeel genieten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Windkracht Zemst kan vanaf 2020 fiscale attesten uitschrijven en voor 2020 leveren deze een extra fiscaal voordeel op. 2 vliegen in 1 klap!

Voor een gift van minstens 40 euro op jaarbasis bezorgt Windkracht Zemst je het jaar daarop een fiscaal attest. Je zal dan van een fiscaal voordeel genieten van 45%.

Giften voor Windkracht Zemst kunnen overgemaakt worden op rekeningnummer: BE40 7360 4791 7963 met mededeling “Gift” en je contactgegevens (voornaam, naam, straat, straatnummer, postcode en plaats), rijksregisternummer ( niet verplicht ).

Wil je je gift automatisch terugvinden in je Taks-on-Web, geef dan je rijksregisternummer mee. Geef je het rijksregisternummer niet mee dan volstaat het om het attest zelf mee op te nemen in je aangifte. Heb je reeds een gift gedaan dit jaar maar minder dan 40€? Dan is dit het ideale moment om nog bij te storten. Niet aarzelen, doen!

Wordt peter of meter en steun ons door maandelijkse stortingen op de rekening van Windkracht Zemst. Vermeldt je naam, adres en/of email adres in de beschrijving zo kunnen we je uitnodigen als VIP-gast op ons jaarlijks bedankmoment.

Eénmalige giften kunnen gestort worden op ons rekeningnummer.

Laat eventueel je contactgegevens achter zo kunnen we je bedanken.

Wil je bepalen wat er met je nalatenschap gebeurt, je erfgenamen meer laten overhouden dan wanneer zij het volledige vermogen zouden erven en je nalatenschap een goede bestemming bezorgen dan kan je een legaat de residuo of een duolegaat overwegen.

 

Meer informatie vind je hier

 

Je kan dit eenvoudig doen door naar een notaris te stappen. Meer is er niet nodig.

 

De gegevens die je nodig hebt zijn de volgende:

Windkracht Zemst - Vereniging zonder winstoogmerk

Grensstraat 51

1981 Hofstade

Ondernemingsnummer 0696.807.121

VZW Windkracht Zemst

Grensstraat 51, 1981 Hofstade
Ondernemingsnummer: 0696.807.121
Rekeningnummer: BE40 7360 4791 7963
info@windkrachtzemst.be